Zoekt u een vakkundige aannemer in Zuid-Holland? Bel +31 6 17 14 25 09

Zoekt u een vakkundige aannemer in Zuid-Holland? Bel +31 6 17 14 25 09

Rioolwerk

Water dat soepel wegstroomt

Rioolwerkzaamheden lopen vanaf de afvoer van de keuken, toilet of badkamer tot aan het hoofdriool van de gemeente. Of het hierbij gaat om grote of kleine afvoeren, verlijmd of met rubberen manchet, met of zonder ontstoppingsstuk wij vertellen u graag de mogelijkheden voor uw situatie.

Afvoer

Afvoeren kunnen worden uitgevoerd in 32, 40, 50 of 75 mm. Dit allen is afhankelijk van het aantal liters water dat de afvoer te verwerken krijgt en hoe lang deze afvoer is voordat hij in de standleiding eindigd. Het is uiteraard ook van belang dat de afvoer goed afschot heeft naar de te stromen richting. Zoekt u hulpt hiermee? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Standleiding

Standleidingen in een woning of bedrijfsruimte worden grotendeels uitgevoerd in pvc 110. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal woningen boven elkaar anders kan er uiteraard voor de onderste woningen uitgeweken worden naar een grotere maat.

In welk geval dan ook is het van groot belang een goede rioolontluchting te hebben om onderdruk te voorkomen. Bij onderdruk kan bijvoorbeeld bij het doortrekken van het toilet het doucheputje worden leeggetrokken, waardoor er stank ontstaat. De rioolontluchting word, indien mogelijk, naar het dak gebracht. In andere gevallen word er gekozen voor een beluchting met stankafsluiter in de woning, dit alleen als mogelijkheid 1 niet toegepast kan worden.

Een aantal voorbeelden van projecten met het juiste Rioolwerk

Gaat u verbouwen? Wij kunnen helpen