Zoekt u een vakkundige aannemer in Zuid-Holland? Bel +31 6 17 14 25 09

Zoekt u een vakkundige aannemer in Zuid-Holland? Bel +31 6 17 14 25 09

Dakwerk

Droog en netjes

Dakwerk is een alles omvattende term voor vele soorten daken. Zo zijn er bijvoorbeeld daken met pannen, bitum of geheel bekleed met zink. Alleen uw woning, bedrijfspand of meerdere daken tegelijk is voor ons geen enkel probleem.

Dakterras

Ruimte effectief benutten en lekker buiten zitten op je dakterras.  Ook voor een mooi dakterras kunt u ons benaderen. Wij zijn bekend met alle soorten materiaal die daarvoor gebruikt kunnen worden, zowel de ondergrond als de afwerklaag.

Pannendaken

Pannendaken zijn er in vele verschillende soorten pannen, die allemaal een eigen afmeting en maatverdeling hebben, behalve sneldekpannen waar je de onderlinge afstand tussen de panlatten zelf kan bepalen voor het beste resultaat. Er zijn niet alleen vele verschillende pannen, ook in dakfolies, isolatie, nokvorsten etc. zijn vele verschillende producten te verkrijgen, hetgeen waar wij u graag over adviseren.

Bitumdaken

Bitumdaken zijn er ook in vele verschillende vormen. Zo kunt u kiezen voor een enkel laags bitum of dubbel laags. Met of zonder grind afwerking. Dikte van eventuele isolatie en als het dak naar de verkeerde zijde afschot heeft, door bijvoorbeeld verzakking, kunt u kiezen voor afschotisolatie, dat door zijn verschil in dikte het water naar de afvoer afvoert.

Een aantal voorbeelden van ons werk aan daken.

Wij kunnen u ook helpen met uw uitbouw